• Tobias maerien

Voordelen van de Corona lockdownᕼET ᑭOᔕITIEᐯE ᐯᗩᑎ ᗪE ᒪOᑕKᗪOᗯᑎ

______

Bij het ingaan van de lockdown hadden veel zelfstandige toch wel schrik van de financiële gevolgen, ook ik!

Uiteraard ga je geen zotte kosten doen of geen onnodige zaken aankopen.

______

Toch heb ik beslist om wat kleinere aankopen te doen op gebied van nieuwe, betere en extra materialen. Maar ik wou de periode toch goed benutten en investeringen doen waar ik ná de lockdown veel aan zou hebben.

Ik heb beslist om te investeren in enkele goede 'online courses' van gerenommeerde instanties, trainers.

______

Volgende 'courses' heb ik gedaan in deze volgorde:

1)OPEX Fitness: Programming Principles for strength and conditioning

2)KILO Strength Society: Periodization course ( Enkele maanden geleden heb ik Program design van hen gedaan. )

3) YPSI ( Wolfgang Unsöld ): Strength training program design

______

Van alle 3 de opleidingen heb ik weer nieuwe zaken opgestoken en geleerd die ik kan toepassen in het nóg beter schrijven van training programma's. Deze kennis kan ik uiteraard ook gebruiken voor de online klanten vanStart Healthy by 4u2 in motion

______

#education#personaltrainer#onlinetrainer#ypsi#kilo#opex#keeponlearning#starthealthy#4u2inmotion

6 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon