• Philip Fagoo

Hoe zit het met die buikspieren?


ᕼOE ᘔIT ᕼET ᗰET ᗪIE ᗷᑌIKᔕᑭIEᖇEᑎ? ______ Je gaat mij nooit horen zeggen dat buikspieroefeningen doen totaal geen nut heeft. Als je ze op regelmatige basis doet versterken ze je core... en daar stopt het ook! ______ De dag van vandaag vind je op social media ontelbare ab circuits zogezegd om buikvet te verliezen en meestal ook voorgedaan door een persoon met de perfecte strakke buik. Geloof me, die heeft hij/zij niet bereikt door ontelbare buikspieroefeningen te doen, wel door een goed dieet te volgen en krachttraining te doen eventueel in combinatie met wat core-verstevigende oefeningen. ______ Je kan NOOIT plaatselijk vet verbranden. ______ Dat is helaas de harde waarheid dus als je dan toch zoveel mogelijk vet wilt verliezen kan je beter dat hele lichaam aan het bewegen zetten en een kritische kijk nemen naar je dieet. ______

#buikspieren #starthealthy #onlinecoaching #personaltrainer #abs #philipfagoo

9 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon