• Tobias maerien

Leren Foodpreppen?


ᒪEᖇEᑎ ᖴOOᗪᑭᖇEᑭᑭEᑎ? ______ Foodpreppen = het klaar maken van voeding en dit in grote hoeveelheden. In de bodybuilding wereld wordt dit bijzonder veel gedaan, bij 'gen pop'

( general population) iets minder, toch heeft het voordelen als je door de week met een strakke timing zit door die overvolle agenda. ______ We zitten momenteel in het 'corona-tijdperk', misschien is het nu wel is ideaal om dit eens te properen? De meeste mensen hebben nu ineens meer tijd.... Nu heb je dus wel tijd om dagelijks te koken, maar misschien moet je eens wat 'preps' proberen te maken voor wanneer die hectische 'rat-race' terug start. ______ Veel mensen denken dat het moeilijk is of veel tijd vraagt, maar niets is minder waar. Het is bijzonder makkelijk en het is minder tijdrovend dan elke dag te moeten koken en meerdere malen naar de winkel te moeten. ______ Volgende zaken heb je nodig: enkele grote pannen - veel voeding - plastiek bakjes 1) Je snijdt zelf je groenten of je koopt gesneden diepvriesgroenten ( even goed! ) , deze wok je in een grote pan. 2) Je bakt verschillende stukken vlees, vis, gevogelte ( steak, kip, kalkoen, gemalen steak, zalm, witte vissen, ...) 3) Je kookt rijst, quinoa, aardappelen, ... 4) Je verdeelt alles over verschillende bakjes en je laat het afkoelen. 5) Pannen afwassen 6) Potjes invriezen => Op 1,5 à 2uur heb je alles klaar, inclusief de afwas. Give it a try - post je eerst foodprep en tag StartHealthy ______

#starthealthy #foodcoach #foodprep #prepping #voeding

26 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon