• Tobias maerien

De voordelen van SQUATTEN


ᗪE ᐯOOᖇᗪEᒪEᑎ ᐯᗩᑎ ᔕᑫᑌᗩTTEᑎ ______ De squat is een gigantisch productieve oefening! ______ - Spier aanmaak - Stimuleren van de vetverbranding - Verbeterd de mobiliteit - Vorm van core-training - Verhoogd je atletisch niveau ______ Maar boven al is dit een fundamentele basisbeweging in het menselijk lichaam van zolang de mens als bestaat. Als je lichaam vergeten wat een squat is dan loop je sowiso meer kans op een blessure. ______ #personaltrainer #onlinetrainer #starthealthy #4u2inmotion #squat #krachttraining #gym #training

#starthealthy #4u2inmotion #onlinetraining #personaltrainer

7 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon