• Tobias maerien

Recovery is key!


ᖇEᑕOᐯEᖇY Iᔕ KEY! ______ Een ongewardeerde peiler in fitness is RUST, niet enkel tussen je sets, maar na je trainingen. ______ " Days off are for the weak " Sommige 'hardcore' trainingsbeesten zeggen dit soms, maar dat is juist helemaal niet waar. Je hebt herstel nodig om beter te worden. ______ Sommige mensen denken dat je tijdens je training beter wordt, maar niets is minder waar. Tijdens je training is het enkel spierschade te maken en het is tijdens je herstel proces dat progressie gaat maken. ______ Tijdens je training is het de bedoeling om minuscule scheurtjes, zodat in je RECOVERY deze scheurtjes gaan herstellen. Indien je dus geen rust neemt gaan deze scheurtjes ook niet optimaal kunnen herstellen. ______ Enkel rusten om deze spierschade te doen herstellen is niet genoeg, hiervoor ga je ook genoeg kcal moeten eten en zeker je macronutriënt 'eiwitten' hoog moeten doseren. ______

#onlinetrainer #starthealthy #personaltrainer #4u2inmotion #traininig #gym #onlinetraining #recovery #rust #herstel

7 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon