• Tobias maerien

Gewenning is niet interessant voor het lichaam!


GEᗯEᑎᑎIᑎG Iᔕ ᑎIET IᑎTEᖇEᔕᔕᗩᑎT ᐯOOᖇ ᕼET ᒪIᑕᕼᗩᗩᗰ Elke dag, week, ... hetzelfde doen qua beweging en eten zorgt voor gewenning in het lichaam. Indien je het lichaam wilt veranderen mag je geen gewenning laten opduiken in je lichaam. Dus die dagelijkse fietsrit naar je werk met dezelfde fiets, dezelfde route, dezelfde versnelling, dezelfde snelheid, ... is beweging, maar gaat redelijk snel gewenning veroorzaken in je lichaam en vaak dus niet meer die trainingsprikkel opleveren waar je naar op zoek bent. Om een trainingsprikkel te krijgen moet je je lichaam blijven blootstellen aan OVERLOAD. Wat is OVERLOAD? Meer daarover in een volgende post. #starthealthy #onlinecoaching #gewenning #trainingsprikkel #onlinetrainer #fitness

#personaltrainer #gewenning #starthealthy

5 keer bekeken
  • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Youtube Icoon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon