Wat is online personal training?

Tijd - Financiën - Mindset - Agenda – Plan

 

Dit zijn volgens mij de 5 parameters waarom mensen wel of niet een personal trainer inschakelen.

 

Tijd

Bijna iedereen heeft tijd te weinig, mensen spenderen tijd aan een heleboel onnuttige zaken. Of erger, ze maken zich druk over belachelijke zaken en daardoor verspillen ze tijd. Met online personal training moet je geen afspraken liggen zoeken met je trainer, maar kan je dit helemaal zelf kiezen naargelang je eigen agenda. Je hoeft dus maar rekening te houden met 1 agenda. Daardoor zal het nòg makkelijker zijn om je trainingen in te plannen.

 

Financiën

Sommige mensen zijn in staat om een personal training traject van 3-6-12 maanden te doorlopen bij een trainer, andere mensen zijn in staat om wekelijks bij een personal trainer te trainen en dit voor meerdere jaren. Maar niet iedereen is hier toe in staat. Met online personal training betaal je een toch een pak minder per maand dan dat je in-person zou trainen met een personal trainer. Je betaald dus een maandelijks bedrag en daarvoor krijg je volledige trainingsplannen die om de X-aantal tijd vernieuwd worden en je kan zo vaak trainen als je wilt! ( 3 trainingsplannen per week voor een termijn ) Naast je trainingsplannen krijg je voor dat geld ook hulp met eten en hulp met de juiste mindset te creëren.

 

Mindset

Dit is misschien wel dé belangrijkste peiler binnen mijn online training services. Ik wil mensen helpen om de juiste mindset te creëren om gezondheid toch prioriteit te maken in je leven. Let op: Gezondheid is niet gelijk aan een model zijn of worden! Via video-gesprekken wil ik je beter leren kennen, en wil ik je dus leren wat een gezond insteek is op gebied juister eten en consistent te bewegen. Je gaat bij mij nooit de quote ‘ eat - sleep - train - repeat ‘ vinden want ik sta hier niet achter. Er zijn mensen die voluit voor hun fitness willen leven en zo vind je ook personal trainers, dit is mooi en is hun keuze, maar dat zijn niet de mensen die ik wil aantrekken of hoe ik naar buiten wil komen als personal trainer. Ik wil dat mensen zondigen én compenseren, dat zijn 2 hele belangrijke woorden die ik je graag goed wil uitleggen zodat je ze eigen kan maken.

Mindset veranderen = gezondheid veranderen = lichaam positief laten veranderen!

 

Agenda

Planning is cruciaal, dit hangt héél nauw vast met mindset. Ook hier wil ik je bij helpen. Met een gezin of met een job die +70u/week van je vraagt is het niet altijd makkelijk om consequent en consistent bezig te zijn met je gezondheid. Met je agenda in te plannen wil ik je dus ook helpen, al is dit nogmaals al een groot stuk mindset.

 

Plan

Een goed uitgeschreven plan zodat je weet en begrijpt hoe je naar je doel komt. En dit door middel van alle tools die je daarvoor nodig hebt.

 • trainingsplannen

 • foodcoaching

 • info over nodige en nuttige supplementen

 • coaching bij mindset

 • hulp bij planning

Een algemeen trainingsschema of een trainingsplan waarbij we op jou lichaam en noden afstemmen. Waarbij we je trainingsplannen tijdig aanpassen zodat je lichaam geprikkeld blijft. We je lichaam blijf prikkelen is cruciaal om geen gewenning te creëren. Want indien je op gewenning loopt dan gaat je lichaam helaas niet optimaal veranderen, constante verschillende stimuli is dus van de key!

 

Conclusie

Online training is nieuwer in België, maar het is de effectiefste en meest betaalbare optie om 24/7 je eigen fitness consulent in je hand te hebben voor alles omtrent gezondheid.

En via mijn online platform kan je altijd en overal trainen, ook in het buitenland als je bijvoorbeeld op businesstrip bent. Welke mensen wil ik aanspreken:

 • Ondernemers of particulier die beseffen dat ze hun gezondheid al voor meer dan 5 jaar verwaarloosd hebben.

 • Ondernemers of particulieren die hun gezondheid belangrijker vinden dan die perfect sixpack foto voor op instagram.

 • Ondernemers of particulieren die hulp zoeken naar een totale oplossing ivm het gezondheid.

 • ...

 

 

- Tobias Maerien Oprichter van 4u2 in motion, overkoepelend orgaan van ‘ Start Healthy’

 • White LinkedIn Icon

© 2020 Start Healthy by 4u2inmotion

4U2 in moton
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon